Annons:
Etiketttävlingar
Läst 2766 ggr
Ing-Marie
2010-08-19 00:03

Let's dance

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Bokade mig framför TV-apparaten. Det var dags för Let's dance. Nu skulle jag få se skillnaden på en stilla vals och en hetsig krigsdans.

bild05.jpg

Visst var valsen stillsam och krigsdansen hetsig, En sak var klar vilken av danserna man föredrar så kan man hamna utanför dansgolvet och slå sig ganska illa. Måste ju säga att det var bra att arrangörerna missuppfattat var publiken skulle sitta. Vad jag vet så sitter de precis vid  dansgolvets slut. Här var det ett luftstaket istället för fikabord vid banans slut. Tur att de gjorde fel för vad hade hänt om dansarna kommit flygande i full fart över borden. Det hade kunnat gått illa.

En som dansade bra var Magnus Zorro Zetterström, men tyvärr glömde han bort ibland att han hade enparttner att dansa med utan svävade iväg i ensamt majestät.

Något som var vackert och trevligt var vid näst sista dansen där bara juniorer deltog. Sådant gillar jag. Vilken dans var då bäst? Den stilla valsen eller den hetsiga krigsdansen. Man får tycka hur man vill. Medicinmannen Zorro och hans dansgäng vann i vilket fall som helst kvällens Let's dance.

Annons:
Kjelle
2010-08-19 00:31
#1

Dans och dans, men i alla fallSkrattande


Leffe
2010-08-19 12:34
#2

Det kanske är bättre med tango

Upp till toppen
Annons: