Allmänt

Lite om säsongen som gått

2010-11-27 01:40 #0 av: Ing-Marie

Nu är säsongen 2010 avverkad när det gäller speedway. En del trevliga saker har hänt och en del dåliga.

ysterslut.jpg

Det roligaste var att Tomasz Gollob äntligen vann individuella VM-et. Ingen förare kör väl så elegant som han i dagens läge. Han är ett med sin motorcykel. Inga onödiga rörelser där inte. Han kör otroligt snyggt och vinstgivande.

Så har vi vår egen Andreas Johnsson som står och stampar på samma fläck, om man kan säga så om någon som kör speedway. Det är dåliga motorer hit och dit, men är det verkligen bara motorerna...

Nej tacka vet jag ungdomarna som nu kommer med Thomas H Jonasson i spetsen. Ur dessa ungdomar sprutar det speedwayadrenalin och entusiasm.

Publiken minskar visst här i landet, men det är väl inte konstigt så som SVEMO agerar. Det är rena hånet mot speedwaysporten. 2011 ska vi ha stängd elitserie. Nästa steget blev. Det ska vara öppen liga. Bra tyckte Bajen och Örnarna som tampades på toppen i allsvenskan. Då kommer något av oss upp.

Icke sa nicke (SVEMO) Ligan är öppen men ingen får gå upp i serien. Detta är väl att trycka ned alla som gillar speedway. Facit blev alltså att ligan är inte stängd utan öppen, men ingen får komma upp. Förstår någon vad SVEMO menar?

Sedan ändras det och Bajen får komma upp för att sedan åter inte få komma upp. Nästa steg de får komma upp.

Speedwayens högsta organ gör allt för att speedwaysporten ska vara kul i Sverige eller är de i SVEMO clowner som vi ska ha kul åt. Trots allt får vi hoppas att publiken kommer tillbaka och är glada och har kul. Ja inte åt SVEMO-clownerna utan åt den spännande sporten.

Visst ja - jag glömde Elit Vetlanda tystade de vrålande Lejonen.

Anmäl
2010-11-27 14:20 #1 av: Gittan

Vad bra skrivet.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.