Tävlingar

Paraplytjejerna

2010-08-17 03:58 #0 av: Ing-Marie

Kan inte förstå detta med dessa tjejer som visar upp sig med ett paraply över huvudena. Varför paraply? Det kan nog bero på att de är rädda om frisyren. Det kan ju regna.

Speedwaycykel

De kanske är rädda för att solen är för stark. Nej nej solen har ju försvunnit när tävlingarna körs. Så det kan det inte vara. Nu vet jag! De kanske tror att förarna lägger in backväxeln när de står vid startlinjen. Tjejerna är nog rädda för att de då ska få grus i håret. Vad dum jag är. Speedwaycyklarna har ju inga växlar så det kan det ju inte vara. När jag tänker efter så kanske det är så i alla fall. Vet dessa tjejer att cykelhjulet inte kan driva bakåt? Fy på mig jag ska ju vara snäll. Fram med paraplykillar i stället. Det skulle vara en underbar syn. Killarna står där med sina paraplyer och visar naveln och vickar på baken och gör slängkyssar. Oj vad det skulle bli publik. Vi skulle bli många tjejer bland publiken för att skåda dessa paraplykillar. Kanske vi skulle kolla lite speedway också. Vem vet..

Nu var det ju tävling också nu i lördags. Det finns en förare som jag tror har titulerats Tony Rickardsson kronprins i många år. Han heter Andreas Jonsson. Vet denne Andreas Jonsson inte om att Tony Rickatsson avsagt sig titel Kungen av Speedway. Varför jag undrar. Jo Andreas Jonsson är fortfarande långt ifrån att vara den nya Kungen av Speedway. Han var ju kronprinsen. Vad jag vet så har han inte avgått. Han var med i lördags. Tänker på det att det är tur att ingen ännu tituleras som Andres Jonssons kronpreins för då har Sverige en lång, lång väg att gå. Förlåt jag menar köra.

Det finns en som kan titulera sig Gubben Speedway och det är den trevlige och sympatiske Greg Hancook. Han visade länge i lördags att äldst är bäst. Ja nästan i alla fall. Tänk 40 år gammal och har nu kört över 700 heat i den här typen av VM. Det är helt otroligt!

Tänk att det finns uppstickare inom speedwayeliten också. Ta en sådan som Thomas H Jonasson- Helt orädd mot dessa stora stjärnor. Svaret han gav på frågan om han kände respekt för dessa storheter svarade han Jodå och de ska ha det för mig också. Om han får vara hel så tror jag han tar över speedwaycirkusen i Sverige. Då kan Andreas Jonsson, kronprinsen, abdikera från kronprinstiteln för jag tror inte han kan bli kronprins åt den nya Kungen ac Speedway - Thomas H Jonasson.

Förresten vet ni vad H-et srår för? Jo för Hjelm. Tänk det finns tankar om framtiden redan i namnet.

Anmäl
2010-08-17 12:42 #1 av: Leffe

Tror också att Jonasson kan bli något stort inom speedwayen. Jonsson har ju alltid varit den som kommer, men han verkar stå still

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.