Allmänt

Hammarbys säsongspremiär

2009-05-01 11:30 #0 av: Leffe

Jag var tillsammans med 480 andra och firade Valborg på Gubbängens Idrottsplats. Där Hammarby mötte Masarna från Avesta.

ham_mas01.jpg
Det var väldigt jämnt i början lagen följdes åt med 3-3 heat efter heat. Plötsligt började Hammarby ta femettor och drog ifrån. Hammarby ledde ett tag med 10 poängs övervikt och lagets förare åkte så mycket bättre än Masarnas förare.

Så började förarna från dalalaget knapra in och matchen var jämn igen när det bara var de två reservheaten kvar Då fick Hammarby tillbaka övertaget och vann till slut med fyra poängs övervikt.

Det hände en olycka som man trodde gav allvarliga skador. Det var när en masförare for med cykeln rakt in i planket och gjorde en saltomotal över planket. Cykeln på rätt sida och föraren på andra sidan. Turen i oturen var att föraren kund gå själv därifrån, men det såg otäckt ut.

Det märktes att det var premiär för säsongen. Alldeles för mycket dötid. Det blev aldrig någon riktig stämning tack vare det. Bland annat speaker skulle försökt bygga upp en stämning tycker jag. När han pratade så var det som om han pratde till en barnpublik, men för det mesta var han tyst. Hoppas dötiden berodde på premiären annars lär det nog bli svårt att få en publik som består av fler än de närmaste sörjande, som det heter.

Anmäl
2009-05-01 19:35 #1 av: [SvenA]

Om detta var representant för hur denna sport fungerar i dag så är det inte alls konstigt att intresset för sporten minska

Det var alldeles för nycket dötid mellan de olika heaten att behöva ploga om banan efter två heat och fortsätta med det hela tävligen visar på dålig bana

Eller är det förarna som kräver detta förfarande tro

Hela matchen och upplägget var en stor besvikelse

Det är bara att hoppas att det blir bättre för sportens egen skull

Anmäl
2009-05-02 21:15 #2 av: Kjelle

Det blir nog bättre fart nu när premiären är över.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.